1965

Stationsstraat 190

8340 Damme Sijsele

450000

Ruime woonst met prachtige tuin te Sijsele!

Stevig gebouwde vrijstaande woning met zongerichte tuin te koop in Sijsele.

Bent u op zoek naar een comfortabele en ruime woning in een leuke omgeving? 
Deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en zorgeloos leven. Met een zonnige tuin, ruime leefruimtes en moderne voorzieningen is dit de ideale plek om thuis te komen.

Kenmerken van de woning:
Living: Ruime L-vormige living met veel natuurlijke lichtinval en een aansluitende veranda die een prachtig open zicht biedt op de zongerichte tuin. Perfect voor zowel ontspanning als entertainment.
Keuken: Volledig ingerichte keuken met een gezellige eethoek.
Slaapkamers: Drie ruime slaapkamers, elk voorzien van ingemaakte kasten voor voldoende opbergruimte.
Badkamer: Goed onderhouden en comfortabele badkamer.
Garage en Oprit: Een ruime garage met extra opslagruimte en een oprit met automatische hekken zorgen voor optimale veiligheid en gemak.
Energie: Centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing met PVC ramen dragen bij aan een energie-efficiënte en comfortabele woonomgeving.

Buitenruimte:
Geniet van de prachtig en zonnige tuin, een perfecte plek voor buitenactiviteiten, tuinieren, of gewoon ontspannen in de zon. De aansluitende veranda biedt een ideale overgang tussen binnen en buiten, waardoor u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

Extra Troeven:
Ruimte en Licht: De ruime indeling van de woning en de grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel in elke kamer.
Deze woning combineert comfort, ruimte en een uitstekende locatie, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een gezellige en functionele woning in Sijsele.
Kenmerken
Group
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Group
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Group
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Name
Value

REFERENTIE:

6015926

bouwjaar:

1965

Vragen over dit pand?

Wout Calsijn
helpt je graag verder

Vragen over dit pand?

Heidi Lameire
helpt je graag verder

Vragen over dit pand?

Elke David
helpt je graag verder

Vragen over dit pand?

Nathalie Brabant
helpt je graag verder
Vraag uw bezoek aan
Meer info over dit pandMeer info over dit pand

Niet meer beschikbaar

Vraag je gratis schatting aan
Lameire Vastgoed is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend vastgoedmakelaar met BIV nr. 501.536 - Land van toekenning is België - Adres BIV: Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL - BIV plichtenleer: KB van 27 september 2006.Ond. nr 0479.537.415 Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar en Syndicus BA EN BORGSTELLING : NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160) ©2022 | Privacybeleid | Cookiebeleid | © Wambay