Vanuit de dagelijkse ervaring in de bouwwereld stellen we vast dat heel wat particulieren nood hebben aan correcte en professionele informatie over het aan-en verkopen van vastgoed.

Naast bouwadvies leggen wij ons ook toe op: verkoop, verhuur, projectontwikkeling, bouwpromotie, waardebepaling en verkaveling.

Ons team

Heidi Lameire

Zaakvoerder | Schatter-expert (ID-nr 003225348368)

Haar uitgangspunt is eerlijke en correcte communicatie naar de klanten toe waardoor Lameire Vastgoed een gevestigde waarde is geworden in de vastgoedsector. Ze kan altijd rekenen op haar team dat ervoor zorgt dat alles vlot en professioneel verloopt. In haar vrije tijd is Heidi graag op wandel met haar hond Macy

Elke David

Verkoop | Schatter-expert (ID-nr 005234099384)

Energiedeskundige, EP-code 17829

Ze heeft reeds heel wat ervaring in alle aspecten van de bouw (o.a. nieuwbouwprojecten, verkoop en aankoop, energiedeskundige, schatter-expert, ...). De vastgoedsector kent voor Elke geen geheimen meer. Klinken met tevreden kopers en verkopers op een vlotte verkoop heeft haar enorm veel voldoening. Daarnaast is ze ook mama van twee actieve dochters.

Nathalie Brabant

Onthaal

Als u het kantoor binnenkomt, wordt u met de glimlach ontvangen door Nathalie. Ze staat in voor het onthaal en de administratieve taken. Ze ondersteunt het hele team waar nodig en je kan er altijd op rekenen. Na het werk komt ze tot rust bij haar gezin en kan ze genieten van een lekker etentje.

Wout Calsijn

Verhuur

Wout start de dag graag met een heerlijke koffie om vervolgens de klanten optimaal te begeleiden in de verhuurdossiers. Hij streeft ernaar om de perfecte match te vinden tussen verhuurder en huurder. Hiernaast ondersteunt hij ook Elke bij de opstart van een verkoopdossier. Tijdens het weekend is Wout terug te vinden in ‘zijn’ Maldegem.

Onze aanpak

Correcte prijs
= snel verkocht

Een correcte vraagprijs is de start van een vlot verkoopproces.
Zowel Elke als Heidi zijn erkende schatters, en berekenen jouw eigendom volgens de regels van de kunst. Onze correcte aanpak vertaalt zich in heldere contracten.

Wat staat er in mijn
contract als verkoper?

Geen verkoop = geen kosten.
Alle kosten zijn op voorhand duidelijk besproken. EPC-attest, elektriciteitskeuring, asbestattest,… : van deze zaken wordt een waterdicht dossier aan je notaris bezorgd.

Grote visibiliteit

Het grote gamma aan zoekertjessites, digitale media en moderne communicatietechnieken zorgen voor een groot bereik van kopers.

Alles wordt door
ons geregeld

Telefoneren, afspraken inplannen, panden fotograferen, opvolgen, documenten aanvragen, het contact met de notaris, …
Wij regelen deze zaken voor u.

Eerlijke communicatie

We draaien niet rond de pot;
we geven eerlijk advies, maar met respect voor de mening van de verkoper/verhuurder. U heeft immers het laatste woord.

Vraag je gratis schatting aan
Lameire Vastgoed is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend vastgoedmakelaar met BIV nr. 501.536 - Land van toekenning is België - Adres BIV: Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL - BIV plichtenleer: KB van 27 september 2006.Ond. nr 0479.537.415 Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar en Syndicus BA EN BORGSTELLING : NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160) ©2022 | Privacybeleid | Cookiebeleid | © Wambay