2005

Vakebuurtstraat 304

9990 Maldegem

895000

Villa op mooi perceel van 3891m² met paardenboxen!

Deze villa is gelegen in een groene omgeving te Maldegem. Via de oprijlaan betreedt u het mooie domein. 
Deze landelijke eigendom is instapklaar, perfect onderhouden en kwalitatief afgewerkt. Hier kan u genieten van een magnifieke zonnige tuin, uitgevend op het groen met mooi terras en zwemvijver.
De indeling is als volgt:
GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet en toegang tot de eerste slaapkamer die tevens dienst kan doen als bureel of kleine praktijk. Gezellige leefruimte, volledig ingerichte lichtrijke keuken met eetplaats. Er is een koele berging aan de keuken alsook een douchekamer. Beneden vinden we ook nog de dubbele garage met wasplaats. Vanuit zowel de keuken als de living heeft men een prachtig zicht over de achtergelegen tuin!
VERDIEPING: nachthal met apart toilet, Master bedroom met een dressing, badkamer met ligbad en lavabomeubel en 2 extra slaapkamers. Er is ook een ruime berging voorzien welke eventueel kan dienen als speelkamer of dergelijke. Ook is er toegang tot de bergzolder.
Buiten vinden we een mooi stalgebouw (toegankelijk via een aparte oprit) met 2 paardenstallen (mogelijks 3), grote hooizolder en opslagplaats. De stalling geeft directe toegang tot de weide en een paddock.
De mooi aangelegde tuin maakt het plaatje af! Een zongericht terras, zwemvijver, bijgebouw met overdekt terras en zelfs een boomhut!
Op zoek naar een villa die u comfort en rust kan bieden, voor u en uw dieren? Deze eigendom biedt u dit allemaal!
Kenmerken
Group
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Group
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Group
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Name
Value

REFERENTIE:

5921351

bouwjaar:

2005

Vragen over dit pand?

Wout Calsijn
helpt je graag verder

Vragen over dit pand?

Heidi Lameire
helpt je graag verder

Vragen over dit pand?

Nathalie Brabant
helpt je graag verder

Vragen over dit pand?

Elke David
helpt je graag verder
Vraag uw bezoek aan
Meer info over dit pandMeer info over dit pand

Niet meer beschikbaar

Vraag je gratis schatting aan
Lameire Vastgoed is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend vastgoedmakelaar met BIV nr. 501.536 - Land van toekenning is België - Adres BIV: Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL - BIV plichtenleer: KB van 27 september 2006.Ond. nr 0479.537.415 Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar en Syndicus BA EN BORGSTELLING : NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160) ©2022 | Privacybeleid | Cookiebeleid | © Wambay