1989

Vuurkruisenlaan 20

8310 Brugge Sint-Kruis

595000

Kwaliteitsvolle woning te koop op geweldige ligging!

Deze woning wordt u aangeboden met een startprijs, elk hoger bod wordt voorgelegd aan de verkoper welke deze al dan niet kan aanvaarden.

Ontdek deze uitzonderlijk goed onderhouden woning, gelegen in een van de mooiste buurten van Sint-Kruis Brugge. 
Met kwaliteitsvolle materialen gebouwd en uitstekend verzorgd, biedt deze woning comfort en stijl in een rustige en toch zeer toegankelijke omgeving.
Op slechts enkele minuten afstand vinden we diverse winkels, scholen en openbaar vervoer, waardoor alles wat u nodig heeft gemakkelijk bereikbaar is.

Kenmerken van de Woning:
Woonkamer: Ruime en sfeervolle living met houtcassette en elegante witstenen schouw, perfect voor gezellige avonden.
Keuken: Ingerichte eiken keuken met eethoek, ideaal voor het bereiden en genieten van heerlijke maaltijden met familie en vrienden.
Berging en Garage: Praktische berging met wasplaats en achterdeur,  brede garage die niet alleen plaats biedt aan uw voertuigen, maar ook extra opbergruimte heeft.
Slaapkamers en Bureau: Vier mooie slaapkamers en een bureau, wat zorgt voor voldoende ruimte voor het hele gezin en ideaal is voor thuiswerken.
Badkamer: badkamer voorzien van zowel een douche als een ligbad, wat zorgt voor comfort.
Bergzolder: extra opbergruimte, waardoor u uw huis altijd netjes kunt houden.

Buitenruimte:
De prachtig aangelegde tuin, verscholen in het groen, biedt volledige privacy en een serene omgeving voor ontspanning. Met twee ruime terrassen heeft u volop mogelijkheden om buiten te leven en te genieten van de natuur.

Er zijn houten ramen in perfecte staat met dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas met recente condenserende ketel en een mooie EPC-score van 186 kWh/m², wat wijst op de energiezuinigheid van deze woning.

Deze woning combineert kwaliteit, comfort en een uitstekende locatie, waardoor het de perfecte keuze is voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig thuis in Sint-Kruis Brugge.
Kenmerken
Group
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Group
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Group
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Name
Value
Name
Value

REFERENTIE:

6068013

bouwjaar:

1989

Vragen over dit pand?

Elke David
helpt je graag verder

Vragen over dit pand?

Heidi Lameire
helpt je graag verder

Vragen over dit pand?

Wout Calsijn
helpt je graag verder

Vragen over dit pand?

Nathalie Brabant
helpt je graag verder
Vraag uw bezoek aan
Meer info over dit pandMeer info over dit pand

Niet meer beschikbaar

Vraag je gratis schatting aan
Lameire Vastgoed is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend vastgoedmakelaar met BIV nr. 501.536 - Land van toekenning is België - Adres BIV: Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL - BIV plichtenleer: KB van 27 september 2006.Ond. nr 0479.537.415 Vastgoedmakelaar - Bemiddelaar en Syndicus BA EN BORGSTELLING : NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160) ©2022 | Privacybeleid | Cookiebeleid | © Wambay